Minkšti bulvių virtinukai

AUTORIUS:
Odeta Morozienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
Bulvių virtinukai
Bulvių virtinukai
Bulvių virtinukai
Bulvių virtinukai
Autorius apie receptą: Liko vakar nuo vakarienės virtų bulvių. Gaila buvo išmest, tad štai mano puikiai pavykęs eksperimentas. Greita, labai sotu ir skanu! Liko vakar nuo vakarienės virtų bulvių. Gaila buvo išmest, tad štai mano puikiai pavykęs eksperimentas. Greita, labai sotu ir skanu! Odeta Morozienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
5 vienetai bulvių (nemažų, virtų)
2 vienetai kiaušinių
2 šaukštai manų kruopų
2 šaukštai krakmolo
2 šaukštai kvietinių miltų (+stalo pabarstymui)
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Sutarkuoti virtas bulves per smulkesnę nei burokinė tarka.
2.
Į bulvių masę berti manų kruopas, krakmolą ir miltus, įmušti kiaušinius, pagardinti druska. Gerai išminkyti. Tešla turi būti minkšta, puri.
3.
Tešlą dalinti į kelias dalis, kiekvieną kočioti ant miltais pabarstyto paviršiaus į volelį, šiek tiek paspausti ir supjaustyti maždaug 3 cm pločio gabalėliais.
4.
Dėti virti į verdantį, pasūdytą vandenį. Sumažinti kaitrą, kad vanduo vos vos virsnotų. Kai virtinukai iškils, virti dar apie 5-10 minučių.
5.
Išgriebti kiaurasamčiu. Tiekti galima su tirpinto sviesto ir grietinės padažu, tiesiog grietine ar užtarkavus sūrio.
AUTORIUS: Odeta Morozienė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Jūru kiulytę
2019-12-26 21:47
2019-12-27 tokius gaminsime tikiuosi išeis skanus nekantrauju paragauti ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital