Minkšti bulvių ir obuolių blyneliai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Minkšti bulvių ir obuolių blyneliai
Autorius apie receptą: Sugalvojau prikepti bulvinių blynų, tik šįsyk juos patobulinau, įdėjusi į tarkius šiek tiek tarkuotų obuolių. Ar jums teko ragauti tokių blynelių? Jei ne, tai rekomenduoju Sugalvojau prikepti bulvinių blynų, tik šįsyk juos patobulinau, įdėjusi į tarkius šiek tiek tarkuotų obuolių. Ar jums teko ragauti tokių blynelių? Jei ne, tai rekomenduoju išsikepti. Blyneliai gavosi minkšti, purūs ir skanūs. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
6 vienetai bulvių (vidutinio dydžio)
2 vienetai obuolių
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas svogūnų
2 šaukštai kvietinių miltų
pagal skonį druskos
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Nuskusti bulves ir jas sutarkuoti bulvių tarkavimo mašinėle. Nupilti skystį.
2.
Sutarkuoti svogūną ir jį įmaišyti į bulvių tarkius.
3.
Obuolius nulupti ir iš jų išpjauti sėklas. Obuolius sutarkuoti per burokinę trintuvę. Sutarkuotus obuolius įmaišyti į tarkius.
4.
Į šią masę įmušti kiaušinius, suberti miltus, pagardinti druska pagal skonį ir viską gerai išmaišyti.
5.
Keptuvėje įkaitinti aliejų ir dėti po didelį šaukštą kiekvienam blyneliui. Kepti iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital