Minkšti avižiniai sausainiai su džiovintomis spanguolėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Avižiniai sausainiai su spanguolėmis
Avižiniai sausainiai su spanguolėmis
Avižiniai sausainiai su spanguolėmis
Avižiniai sausainiai su spanguolėmis
Avižiniai sausainiai su spanguolėmis
Autorius apie receptą: Gardūs ir minkšti avižiniai sausainėliai. Gardūs ir minkšti avižiniai sausainėliai. Ieva, Skanūs kąsneliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
200 gramų kvietinių miltų
100 gramų avižinių miltų
80 gramų cukraus
80 mililitrų vandens (karšto)
80 gramų sviesto (kambario temperatūros)
30 gramų džiovintų spanguolių
1 šaukštelis sodos
1 šaukštelis vanilinio cukraus
0.5 šaukštelio cinamono
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Dubenėlyje išsukti minkštą sviestą su vaniliniu cukrumi, druska, cukrumi.
2.
Supilti karštą vandenį į sviesto ir cukraus masę ir permaišyti. Pasmulkinti spanguoles ir suberti kartu su avižiniais miltais į padarytą masę.
3.
Miltus sumaišyti su soda, suberti į tešlą, gerai išmaišyti ir užminkyti elastingą tešlą.
4.
Iš tešlos iškočioti apie 1 cm storio lakštą ir išspausti sausainius.
5.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 12 minučių, kol paviršius ims gelsti. Atvėsinti ant grotelių.
Patarimai:
Šaukštus ir arbatinius šaukštelius visada naudoju nubrauktus.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital