Minkštas varškės pyragas su obuoliais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Minkštas varškės pyragas su obuoliais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
4 vienetai obuolių (didelių)
200 gramų varškės
3 vienetai kiaušinių (didelių)
150 gramų kvietinių miltų
270 gramų cukraus (apytikriai, galima ir mažiau)
3 šaukštai grietinės (su kaupu)
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
pagal skonį vanilės
šiek tiek cukraus pudros (pabarstymui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Obuolius supjaustyti plonomis skiltelėmis.
2.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais.
3.
Kiaušinius su cukrumi ir druską labai gerai išplakti iki baltų putų (plakti elektriniu plakikliu apie 3 min).
4.
Sudėti grietinę, vanilę ir dar kartą išplakti. Sudėti varškę, vėl gerai išplakti. Įsijoti miltus su kepimo milteliais, išmaišyti iki vientisos konsistencijos.
5.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi. Supilti tešlą. Ant viršaus sudėti obuolius.
6.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45 min. Kepimo laikas priklauso nuo orkaitės galingumo. Patikrinti mediniu iešmeliu - įsmeigti ir ištraukti, jei ištrauktas iešmelis sausas, biskvitas iškepė. Jeigu aplipęs tešla - kepti dar 5 - 7 minutes ir vėl tikrinti.
7.
Kiek atvėsusį pyragą apibarstyti cukraus pudra.
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital