Minkštas šokoladinis varškės pyragas su uogomis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Minkštas šokoladinis varškės pyragas su uogomis
Autorius apie receptą: Šis pyragas tikras gardumėlis. Kepiau jį pirmą kartą ir visiems labai patiko. Artėja savaitgalis, gal kas iš Jūsų susigundys išsikepti. Naudojau 24 centimetrų skersmens Šis pyragas tikras gardumėlis. Kepiau jį pirmą kartą ir visiems labai patiko. Artėja savaitgalis, gal kas iš Jūsų susigundys išsikepti. Naudojau 24 centimetrų skersmens formą, tikrų ir 26 cm skersmens. (...daugiau) Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
120 gramų miltų
70 gramų sviesto
70 gramų cukraus pudros
1 vienetas kiaušinių
5 šaukštai pieno
30 gramų kakavos
1 šaukštelis kepimo miltelių
Įdarui:
500 gramų kreminės varškės
250 mililitrų pieno
180 gramų uogų (naudojau mėlynes)
130 gramų cukraus
2 vienetai kiaušinių
75 mililitrai aliejaus
40 gramų vanilinio pudingo (milteliais)
12 gramų kukurūzų krakmolo
pagal skonį vanilės aromato
Trupiniams:
130 gramų miltų
75 gramai sviesto
50 gramų cukraus
1 šaukštas kakavos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Sviestą sukapoti, kiaušinį išplakti su cukraus pudra ir sumaišyti su sviestu. Suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir kakava, ir užminkyti tešlą. Jei tešla per kieta, įpilti 5 šaukštus pieno.
2.
Išminkytą tešlą dėti į torto formą, išklotą kepimo popieriumi, ir gražiai išlyginti, kad uždengtų vis dugną.
3.
Įdarui varškę išplakti su cukrumi, kiaušiniais, vanile, krakmolu ir vanilinio pudingo milteliais. Supilti pieną su aliejumi ir gerai išmaišyti. Paruoštą masę supilti į torto formą, taip pat suberti nuplautas ir gerai nusausintas mėlynes. Dėti pyragą į įkaitintą orkaitę ir kepti 180 C laipsnių temperatūroje apie 20 minučių.
4.
Trupiniams sviestą sukapoti, suberti cukru, kakavą ir miltus, ir trinant tarp pirštų padaryti trupinius. Po 20 minučių kepimo išimti pyragą ir ant viršaus užbarstyti trupinius. Vėl dėti į orkaitę ir toliau kepti 170 C laipsnių orkaitėje apie 45 - 55 minutes. Ar iškepė, patikrinti mediniu pagaliuku.
5.
Iškepusį ir atvėsusį pyragą dėti nakčiai į šaldytuvą ir tik po to išimti iš formos ir ragauti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital