Minkštas slyvų pyragas

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Minkštas slyvų pyragas
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Minkštas, drėgnas ir gaivus pyragas su slyvomis! Skanus ir ką tik iškeptas, bet dar skanesnis kitą dieną! Minkštas, drėgnas ir gaivus pyragas su slyvomis! Skanus ir ką tik iškeptas, bet dar skanesnis kitą dieną! Sandra
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
5 vienetai kiaušinių
300 gramų kvietinių miltų
200 gramų cukraus
8 vienetai slyvų (didesnių ar 10 mažesnių)
150 gramų sviesto
100 gramų grietinės
1.5 šaukštelio kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaušinius išplakti su cukrumi ir grietine. Supilti ištirpintą ir atvėsintą sviestą. Išpkalti.
2.
Įsijoti miltus ir kepimo miltelius. Permaišyti, kol neliks sausų gumuliukų.
3.
Tešlą supilti į kepimo formą (naudoju 24 cm skersmens apvalią). Slyvas supjaustyti ketvirčiais, išimti kauliukus. Slyvas įmaišyti į tešlą arba išdėlioti ant tešlos ir šiek tiek paspausti.
4.
Kepti ki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėjeapie 30 minučių. Tikrinti mediniu smeigtuku - jeigu įsmeigus į pyragą ir ištraukus, jis neaplipęs tešla, pyragas iškepęs, jei aplipęs tešla, kepti dar 10 minučių ir vėl tikrinti. Skanaus!
AUTORIUS: Sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital