Minkštas pyragas su konservuotais ananasais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Pyragas su ananasais
Pyragas su ananasais
Pyragas su ananasais
Autorius apie receptą: Iškepė minkštas, kvapnus, skanus pyragas. Vietoje kokosų miltų galite naudoti migdolų miltus arba tiks ir kukurūzų krakmolas. Naudojau 23 cm skersmens apvalią atsegamą torto Iškepė minkštas, kvapnus, skanus pyragas. Vietoje kokosų miltų galite naudoti migdolų miltus arba tiks ir kukurūzų krakmolas. Naudojau 23 cm skersmens apvalią atsegamą torto formą. (...daugiau) Rasos virtuvės užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
350 gramų   kvietinių miltų
10 vienetų   konservuotų ananasų  (žiedų)
220 gramų   cukraus
4 vienetai   kiaušinių  (didelių)
125 gramai   jogurto  (ananasų arba kokosų skonio)
120 gramų   saulėgrąžų aliejaus
60 gramų   kokosų miltų  (arba migdolų miltų ar kukurūzų krakmolo)
16 gramų   kepimo miltelių
pagal skonį   konservuotų vyšnių sirupe  (arba marachino vyšnių (nebūtina))
Pabarstymui:
pagal poreikį   cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į dubenį įmuškite kiaušinius ir išplakite elektriniu plakikliu. Nuolat plakant berkite cukrų, supilkite jogurtą, aliejų.
2.
Berkite kokosų miltus ir toliau plakite, dalimis berkite persijotus kvietinius miltus, į kuriuos įmaišykite kepimo miltelius ir viską gerai išplakite.
3.
Tris ananasų žiedus supjaustykite mažais gabaliukais ir įmaišykite į tešlą.
4.
Į kepimo formą įtieskite kepimo popierių, sudėkite ir tolygiai paskirstykite paruoštą tešlą.
5.
Likusius 7 ananasų žiedus ir išdėstykite juos ant tešlos viršaus. Į kiekvieno ananaso žiedo centrą įdėkite po vyšnią.
6.
Kepkite iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 55 min.
7.
Ar iškepė, patikrinkite mediniu pagaliuku - jis, įkištas ir ištrauktas iš kepinio centro, turi būti švarus. Jei pagaliukas vis dar šlapias, kepkite dar 5-10 minučių.
8.
Iškepusį pyragą atvėsinkite formoje, tuomet išimkite iš jos, perkelkite ant lėkštės ir pabarstykite cukraus pudra.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
KEPĖJA.
2023-11-17 20:42
Labai skanus patiko visiems draugams ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital