Autorius apie receptą:
Dalinuosi visai paprastu, visiems patinkančiu, lengvai pritaikomu biskvitu - tortams, pyragams, pyragaičiams. Receptas labiau tinka plonesniems, didesnių matmenų biskvitams.
Dalinuosi visai paprastu, visiems patinkančiu, lengvai pritaikomu biskvitu - tortams, pyragams, pyragaičiams. Receptas labiau tinka plonesniems, didesnių matmenų biskvitams. Jei kepsite aukštesnėje formoje, kepimo pradžioje uždenkite, sumažinkite kepimo temperatūrą ir pailginkite kepimo laiką.
(...daugiau)(...mažiau)Mėgėja kepėja
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Per du kartus lopetėle atsargiai įmaišyti išplaktus kiaušinius į tešlą.
4.
Supilti į 28 x 20 cm dydžio atsegamą kepimo popieriumi išklotą formą.
5.
Kepti apie 20 min. iki 180 C laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje, kol paviršius gražiai parus. Jei kepsite aukštesnėje formoje, kepimo pradžioje uždenkite, sumažinkite kepimo temperatūrą ir pailginkite kepimo laiką. Ar iškepė, patikrinti mediniu smeigtuku. Įkišus ir ištraukus, jis turi likti sausas, neapsivėlęs. Iškepusį biskvitą visiškai atvėsinti.