Minkštas obuolių pyragas su slyvomis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Minkštas obuolių pyragas su slyvomis
Minkštas obuolių pyragas su slyvomis
Minkštas obuolių pyragas su slyvomis
Autorius apie receptą: Dalinuosi minkštu, puriu ir labai gardžiu rudeninio pyrago receptu. Šis pyragas iš tiesų labai rudeniškas, nes jame yra daug obuolių, slyvų, kurių šiuo metu galima pamatyti Dalinuosi minkštu, puriu ir labai gardžiu rudeninio pyrago receptu. Šis pyragas iš tiesų labai rudeniškas, nes jame yra daug obuolių, slyvų, kurių šiuo metu galima pamatyti visur. O ar jūs jau kepate namuose pyragus? (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
4 vienetai kiaušinių
200 gramų kvietinių miltų
150 gramų cukraus
150 gramų jogurto
100 gramų sviesto
4 vienetai slyvų (didesnių arba 5 mažesnių)
3 vienetai obuolių (didesnių arba 4 mažesnių)
2 šaukšteliai rudojo cukraus (nebūtina)
1 šaukštelis kepimo miltelių
pagal skonį migdolų drožlių (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į dubenį dėti sviestą, ištirpinti ir palikti atvėsti.
2.
Į dubenį įmušti kiaušinius, berti cukrų, išplakti iki purumo, aš plakiau apie 6 - 7 minutes. Į plakinį supilti tirpintą sviestą, išmaišyti, tuomet supilti jogurtą, dar kartą išmaišyti, įsijoti miltus su kepimo milteliais.
3.
Du obuolius nulupti, išpjauti sėklas. Obuolius ir slyvas supjaustyti nedideliais gabaliukais, sudėti į dubenį su tešlą, gerai išmaišyti.
4.
Kepimo formą (naudojau 20 cm skersmens) ištiesti kepimo popieriumi ir supilti paruoštą masę.
5.
Likusį obuolį supjaustyti griežinėliais ir išdėlioti ant pyrago viršaus, ant jų užberti rudojo cukraus ir šonuose berti migdolų drožlių.
6.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 45 minutes. Ar pyragas iškepęs, tikrinkite mediniu pagaliuku - įsmeigus ir ištraukus jis turi likti švarus.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital