Minkštas keksas su obuoliais ir razinomis

AUTORIUS:
Ieva Visockytė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Minkštas keksas su obuoliais ir razinomis
Minkštas keksas su obuoliais ir razinomis
Minkštas keksas su obuoliais ir razinomis
Minkštas keksas su obuoliais ir razinomis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
4 vienetai kiaušinių
380 mililitrų miltų
5 šaukštai cukraus
4 šaukštai pieno
400 mililitrų majonezo
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 vienetas obuolių
1 saujelė razinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaušinius išplakti su cukrumi ir pienu, supilti majonezą, gerai išmaišyti.
2.
Suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Viską gerai išmaišyti.
3.
Pilti tešlą į sviestu išteptą skardą. Ant viršaus išdėlioti pjaustytus griežinėliais obuolius, užbarstyti vandenyje pamirkytas, išbrinkusias razinas (aš mirkiau vandens ir brendžio mišinyje).
4.
Dėti į įkaitiną iki 180°C temperatūros orkaitę. Kepti apie 40 - 50 min.
AUTORIUS: Ieva Visockytė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital