Minkštas imbierinis pyragas "Kalėdos"

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Minkštas imbierinis pyragas "Kalėdos"
Autorius apie receptą: Siūlome išbandyti ypatingą, proginį desertą Kalėdų stalui. Tai imbiero, cinamono ir medaus derinys, kuris sukurs Jūsų namuose jaukią atmosferą. Vaizdo recepte mes Siūlome išbandyti ypatingą, proginį desertą Kalėdų stalui. Tai imbiero, cinamono ir medaus derinys, kuris sukurs Jūsų namuose jaukią atmosferą. Vaizdo recepte mes pagaminome dviejų sluoksnių pyraga. (...daugiau) MyCulinaryCorner
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
Tešlai:
375 gramai miltų
300 gramų medaus
3 vienetai kiaušinių
200 gramų rudojo cukraus
140 gramų sviesto (kambario temperatūros)
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
0.5 šaukštelio maltų gvazdikėlių
0.5 šaukštelio cinamono
0.5 šaukštelio malto imbiero
Kremui:
200 mililitrų grietinėlės (30%)
150 mililitrų pieno
1 pakelis vanilinio pudingo milteliai (40 gr)
3 šaukštai cukraus
Glajui:
150 gramų cukraus pudros
1 vienetas kiaušinių baltymų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į dubenėlį berkite cukrų, dėkite kambario temperatūros sviestą ir įpilkite pašildytą medų, kad cukrus ištirptų. Taip pat galite dubenėlį pastatyti ant vandens garų vonelės, ir nuolat maišant kaitinti, kol masė taps vienalytė ir ištirps sviestas su cukrumi.
2.
Į atskirą dubenėlį persijokite miltus su kepimo milteliais. Pridėkite maltus gvazdikėlius, cinamoną, imbierą. Dabar įpilkite cukraus, sviesto ir medaus mišinį. Masę išmaišykite, įmuškite kiaušinius ir maišykite toliau, iki vientisos konsistencijos.
3.
Kepkite 160 °C temperatūros orkaitėje apie 50 min. Iškepusį palikite atvėsti ir perpjaukite išilgai pusiau.
4.
Vanilės skonio pudingui paruošti naudojome 1 pakuotę (40g) vanilės skonio pudingo miltelių: pirmaiusiai į pudingo miltelius įpilkite 50 ml pieno. Įberkite cukrų ir išmaišykite.
5.
Į prikaistuvą įpilkite likusį pieną ir grietinėlę. Pakaitinkite kelias minutes ant mažos ugnies. Pridėkite iš anksto paruoštą pudingo mišinį. Gautą mišinį, maišant šluotele, kaitinkite ant mažos ugnies, kol masė sutirštės.
6.
Vieną tešlos lakštą dėti į formą, sudėti kremą, ant viršaus uždėti antrą tešlos lakštą.
7.
Cukraus glajui į kiaušinio baltymą suberkite cukraus pudrą ir gerai išmaišykite. Pagal pageidavimą, galite įpilti 1 valg. šaukštą citrinos sulčių. Jei glajus bus per skystas ar skaidrus, įberkite dar cukraus pudros. Užpilkite ant torto.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital