Minkštas bananų pyragas

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Minkštas bananų pyragas
Minkštas bananų pyragas
Minkštas bananų pyragas
Autorius apie receptą: Jaukiam vakarui puikiai tinka bananų pyragas su arbata, pienu arba ledais. Jaukiam vakarui puikiai tinka bananų pyragas su arbata, pienu arba ledais. Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
300 gramų kvietinių miltų
4 vienetai kiaušinių
2 vienetai bananų (gerai prinokusių)
180 gramų sviesto (minkšto)
120 gramų cukraus
2 šaukštai jogurto, natūralaus
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek riebalų (formai patepti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Bananus supjaustyti kubeliais.
2.
Sviestą išsukti su cukrumi, po vieną mušti kiaušinius, vis maišant. Dėti jogurtą, smulkintus bananus, suberti miltus, kepimo miltelius. Viską išmaišyti.
3.
Tešlą supilti į riebalais išteptą arba kepimo popieriumi išklotą kepimo formą.
4.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 min. Ar iškepė, patikrinti mediniu smeigtuku - įsmeigus ir ištraukus jis turėtų būti sausas. Jei aplipęs tešla, kepti dar 5-10 minučių ir vėl tikrinti.
AUTORIUS: Justyna
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Renė
2020-05-14 16:14
Kokio dydžio formoj kept? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital