Minkštas bananų keksas su riešutais

AUTORIUS:
Valdonė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Bananų keksas
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Drėgnas, minkštas ir sodrus keksas. Paruošti visai nesudėtinga, o nuo stalo tuoj pat išgaruos! Drėgnas, minkštas ir sodrus keksas. Paruošti visai nesudėtinga, o nuo stalo tuoj pat išgaruos! Valdonė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
180 gramų miltų
130 gramų cukraus
2 vienetai bananų (prinokusių)
2 vienetai kiaušinių
100 gramų graikiško jogurto
80 gramų sviesto
2 saujos riešutų (naudojau graikinius, bet tinka ir kitokie)
5 šaukštai aliejaus
2 šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Sivestą išmaišykite su cukrumi iki purumo. Įmuškite kiaušinius, dėkite jogurtą, aliejų, šakute sutrintus bananus ir gerai išmaišykite.
2.
Suberti persijotus miltus ir kepimo miltelius. Išmaišykite, kad neliktų sausų gumuliukų. Riešutus sukapoti ir įmaišyti į tešlą. Supilti į kepimo formą.
3.
Kepkite iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių. Ar iškepė, patikrinti mediniu pagaliuku.
AUTORIUS: Valdonė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital