Minkštas apelsinų keksas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Minkštas apelsinų keksas
Minkštas apelsinų keksas
Minkštas apelsinų keksas
Minkštas apelsinų keksas
Autorius apie receptą: Labai gardus, minkštas apelsinų keksas. Labai gardus, minkštas apelsinų keksas. Jolanta, Visko po trupinėlį
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
3 vienetai apelsinų
3 vienetai kiaušinių
230 gramų kvietinių miltų
200 gramų cukraus
125 gramai grietinės
85 gramai sviesto (tirpinto)
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilės esencijos
1 žiupsnelis druskos
pagal poreikį sviesto
pagal poreikį cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Apelsinų geltonąjį žievelės sluoksnį nutarkuoti, sudėti į dubenį.
2.
Į dubenį su nutarkuota žievele suberti cukrų, sutrinti elektriniu trintuvu iki vientisos drėgnos masės, suberti miltus, druską, kepimo miltelius ir išmaišyti. Tuomet supilti sviestą, išmaišyti.
3.
Į dubenį įmušti kiaušinius, sudėti grietinę, vanilės esencija ir išplakti. Supilti į dubenį su paruošta tešla.
4.
Kepimo formą ištepti sviestu. Supilti tešlą.
5.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje 45 - 50 minutes. Iškepusį ir atvėsusį keksą pabarstyti cukraus pudra.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital