Minkštas apelsininis keksas

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Minkštas apelsininis keksas
Autorius apie receptą: Šis keksas tobulas! Kiekvienas kąsnis tirpsta burnoje ir asocijuojasi su bundančia gamta. Šis keksas tobulas! Kiekvienas kąsnis tirpsta burnoje ir asocijuojasi su bundančia gamta. Viktorija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
460 mililitrų kvietinių miltų
3 vienetai kiaušinių
230 mililitrų cukraus
115 mililitrų apelsinų sulčių
115 mililitrų pieno
100 gramų sviesto (tirpinto)
4 šaukštai aliejaus
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 šaukštelis apelsino žievelės (tarkuoto)
1 žiupsnelis druskos
3 lašai vanilės aromato
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Sumaišome aliejų, sviestą ir išplakame su cukrumi. Plakant, po vieną įmaišome kiaušinius. Supilame vanilės aromatą, pieną ir sultis, išmaišome.
2.
Miltus, kepimo miltelius, druską ir apelsino žievelę sumaišome ir įmaišome į skystą masę.
3.
Tešlą sudedame į silikoninę kekso formą (mano forma 23 cm skersmens).
4.
Kepame 180 C laipsnių orkaitėje apie 45-55 min.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital