Minkšta mielinė kefyro tešla bandelėms, pyragams ar pyragėliams

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
Mielinė kefyro tešla bandelėms
Mielinė kefyro tešla bandelėms
Mielinė kefyro tešla bandelėms
Autorius apie receptą: Iš šios tešlos galima kepti bandeles su įvairiais įdarais (tiek saldžiais, tiek nesaldžiais), pyragus su įdarais, apvynioti dešreles kaip kad pridėtoje nuotraukoje parodyta Iš šios tešlos galima kepti bandeles su įvairiais įdarais (tiek saldžiais, tiek nesaldžiais), pyragus su įdarais, apvynioti dešreles kaip kad pridėtoje nuotraukoje parodyta ar kaip tik sugalvosite. Iš jos tinka daryti ir padą naminei picai. (...daugiau) Loreta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 stiklinės miltų
1 stiklinė kefyro
0.5 stiklinės aliejaus
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštas cukraus
7 gramai sausų mielių
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į šiltą kefyrą suberti sausas mieles, cukrų ir išmaišyti.
2.
Pilti aliejų, mušti kiaušinį, berti druską ir išmaišyti iki vientisos masės.
3.
Tada suberti miltus ir užminkyti tešlą. Tikslų miltų kiekį žiūrėti pagal tešlos konsistenciją - ji turi gautis minkšta, elastinga, jokiu būdu ne kieta.
4.
Dubenį su tešla pridengti ir padėkti šiltai apie 1 - 1,5 valandos, jog tešla pakiltų.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (9)
Indre
2024-02-11 18:24
Labai skanios gavosi ! ATSAKYTI
Birute
2021-06-05 17:56
Kokioje orkaites temperaturoje ir kiek mazdauk laiko nes pradzia grazI bet nesupratau pabaigos ATSAKYTI
Birutė J.
2021-02-08 14:56
Ačiū labai autorei Loretai už puikų receptuką.Bandelės su cinamonu gavosi -tobulos. ATSAKYTI
Gena
2020-09-01 17:14
Kokia temperatura melt ir kiek laiko ATSAKYTI
Regina
2018-01-20 20:27
Tikrai skanios bandelės! ATSAKYTI
Agne
2017-12-03 16:09
Stikline 200 Ar 250? ATSAKYTI
Aurelija
2017-12-04 16:52
Aš naudojau 240 ml dydžio stiklinę :-) ATSAKYTI
Saule
2017-11-28 22:34
O kefyras kokio siltumo turi buti? Ar tiesiog kambario temperaturos ar pasildytas iki kazkiek tarkim 30 laipsniu? ATSAKYTI
Aurelija
2017-11-29 11:40
Aš pašildžiau ant viryklės panašiai kaip šildau pieną, kai darau mielinę tešlą. Tiesiog na toks truputį šiltas kad būtų, bet tikrai ne karštas, sakyčiau 30-40 laipsnių :) Tikrai puikios bandutės iš šios tešlos gavosi ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital