Autorius apie receptą:
Iš šios tešlos galima kepti bandeles su įvairiais įdarais (tiek saldžiais, tiek nesaldžiais), pyragus su įdarais, apvynioti dešreles kaip kad pridėtoje nuotraukoje parodyta
Iš šios tešlos galima kepti bandeles su įvairiais įdarais (tiek saldžiais, tiek nesaldžiais), pyragus su įdarais, apvynioti dešreles kaip kad pridėtoje nuotraukoje parodyta ar kaip tik sugalvosite. Iš jos tinka daryti ir padą naminei picai.
(...daugiau)(...mažiau)Loreta
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 stiklinės
miltų
1 stiklinė
kefyro
0.5 stiklinės
aliejaus
1 vienetas
kiaušinių
1 šaukštas
cukraus
7 gramai
sausų mielių
šiek tiek
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į šiltą kefyrą suberti sausas mieles, cukrų ir išmaišyti.
2.
Pilti aliejų, mušti kiaušinį, berti druską ir išmaišyti iki vientisos masės.
3.
Tada suberti miltus ir užminkyti tešlą. Tikslų miltų kiekį žiūrėti pagal tešlos konsistenciją - ji turi gautis minkšta, elastinga, jokiu būdu ne kieta.
4.
Dubenį su tešla pridengti ir padėkti šiltai apie 1 - 1,5 valandos, jog tešla pakiltų.
Kokioje orkaites temperaturoje ir kiek mazdauk laiko nes pradzia grazI bet nesupratau pabaigos
ATSAKYTI
Birutė J.
2021-02-08 14:56
Ačiū labai autorei Loretai už puikų receptuką.Bandelės su cinamonu gavosi -tobulos.
ATSAKYTI
Gena
2020-09-01 17:14
Kokia temperatura melt ir kiek laiko
ATSAKYTI
Regina
2018-01-20 20:27
Tikrai skanios bandelės!
ATSAKYTI
Agne
2017-12-03 16:09
Stikline 200 Ar 250?
ATSAKYTI
Aurelija
2017-12-04 16:52
Aš naudojau 240 ml dydžio stiklinę :-)
ATSAKYTI
Saule
2017-11-28 22:34
O kefyras kokio siltumo turi buti? Ar tiesiog kambario temperaturos ar pasildytas iki kazkiek tarkim 30 laipsniu?
ATSAKYTI
Aurelija
2017-11-29 11:40
Aš pašildžiau ant viryklės panašiai kaip šildau pieną, kai darau mielinę tešlą. Tiesiog na toks truputį šiltas kad būtų, bet tikrai ne karštas, sakyčiau 30-40 laipsnių :) Tikrai puikios bandutės iš šios tešlos gavosi
ATSAKYTI