Mini mėsainiai su jautiena

AUTORIUS:
Ant grotelių
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Mini mėsainiai su jautiena
Mini mėsainiai su jautiena
Mini mėsainiai su jautiena
Mini mėsainiai su jautiena
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai mėsainių bandelių (naudojau „Gardėsio“ mini STREET FOOD)
2 vienetai jautienos maltinių (naudojau „Biovela“ ekologitškus)
100 gramų pomidorų padažo (naudojau „Hellmans“)
50 gramų majonezo (naudojau „Hellmans“)
2 lapeliai čederio sūrio
3 vienetai marinuotų agurkų
2 vienetai salotų
1 vienetas pomidorų
2 vienetai bulvių (nedidelės)
pagal poreikį druskos
pagal poreikį pipirų
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Keptuvėje arba grilyje apkepkite jautienos maltinukus. Kepkite ant vidutinės ugnies, kol paplotėliai lengvai apskrus. Prieš jam baigiant kepti, uždėkite sūrį, kad šis apsilydytų.
2.
Nulupkite bulves ir supjaustykite juostelėmis. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi, pagardinkite druska ir kepkite orkaitėje arba grilyje (180 laipsnių temperatūroje) apie 30 minučių.
3.
Grilyje arba keptuvėje apkepkite mėsainių bandeles.
4.
Ant apskrudusių bandelių tepkite majonezą, dėkite salotos lapą, šiltą jautienos paplotėlį su sūriu, kelis šaukštus pomidorų padažo, smulkintus marinuotus agurkėlius.
5.
Mėsainį perverkite medine lazdele, kad būtų patogiau valgyti.
6.
Serviruokite su keptomis bulvių lazdelėmis ir pomidorų padažu.
RECEPTO DRAUGAS:
Ant grotelių
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital