Mini eklerai su varškės ir uogų kremu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Mini eklerai su varškės ir uogų kremu
Mini eklerai su varškės ir uogų kremu
Mini eklerai su varškės ir uogų kremu
Mini eklerai su varškės ir uogų kremu
Mini eklerai su varškės ir uogų kremu
Autorius apie receptą: Pagaliau, po ilgų bandymų ir ekspermentų galiu parodyti savo eklerus, kurie pirmą kartą ne šleivi ir ne kreivi. Iki tobulumo yra trūkumų, bet jau bent jau žinau, kaip ir kas! Mano Pagaliau, po ilgų bandymų ir ekspermentų galiu parodyti savo eklerus, kurie pirmą kartą ne šleivi ir ne kreivi. Iki tobulumo yra trūkumų, bet jau bent jau žinau, kaip ir kas! Mano vaikas dievina juos, o aš buvau užsispyrusi išmokti kepti taip, kad pačiai nebūtu gėda vaišinti draugių. Kremą gaminti galite su pasirinktu įdaru, bet aš dariau su vyšniomis, nes kaip tik dabar pas mus virtuvėje jų metas. (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
4 vienetai kiaušinių
230 mililitrų pieno
230 mililitrų miltų
100 gramų sviesto
Kremui:
200 gramų varškės
200 gramų grietinėlės, 35% riebumo
1 stiklinė cukraus
1 sauja vyšnių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į puodą sudėkite sviestą, supilkite pieną ir maišant užvirinkite. Po truputį suberkite miltus ir maišykite šaukštu, kol masė atšoks nuo puodo šonų. Nukelti puodą nuo viryklės ir šiek tiek atvėsinti. Po vieną mušti kiaušinius ir mediniu šaukštu gerai išsukti.
2.
Skardą ištiesti kepimo popieriumi ir ant skardos su šaukštu dėti po nedidelį gabaliuką tešlos.
3.
Kepti įkaitintoje iki 220 C temperatūros orkaitėje apie 20 min. arba, kol gražiai paruduos. Atvėsinkite.
4.
Kremui vyšnias, išėmus kauliukus, sutrinti smulkintuvu iki vientisos masės.
5.
Varškę gerai ištriname su cukrumi. Grietinėlę išplakame, sudedame vanilinį cukrų, ištrintą varškę, sutrintas vyšnias ir gerai išplakame iki vientisos masės. Masę sudedame į konditerinį švirkštą.
6.
Atvėsus eklerams, prapjauname apačia ir su konditeriniu švirkštu pripildome kremo.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital