Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2-3 šaukštai aliejaus
85 ml pieno
1 kiaušinis
50 g miltų
10 mažų dešrelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
1. Įkaitinti orkaitę iki 180
0
С. Įdėti po pusė šaukštelio aliejaus į kiekvieną įdubą formoje skirtoje keksiukams kepti.
2. Iš pieno, kiaušinio, miltų ir žiupsnelio druskos išmaišyti tešlą.
3. Įdėti kepimo formą į orkaitę, kad laiejus gerai įkaistų. Atsargiai išimti formą iš orkaitės ir užpildyti įdubas tešla (turi būti užpildyta 2/3 įdubos). Padėti į vidurį dešrelę ir kepti 20-25 min. iki auksinės spalvos. Patiekti su kečupu.
Pagaminimo laikas: 20-35 min.
Kaloringumas: 1 porcijoje 70 kkal, 4.8 g riebalų, 1.3 g prisotintųjų riebalų