Mini čeburekai iš plikytos tešlos

AUTORIUS:
Justyna Gaidamovic
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Mini čeburekai iš plikytos tešlos
Autorius apie receptą: Šios tešlos ypatingumas tame, kad jos nereikia ilgai minkyti, o svarbiausia - ji nelimpa prie paviršiaus, ant kurio kočiojama. Tešla elastinga, todėl galima iškočioti labai Šios tešlos ypatingumas tame, kad jos nereikia ilgai minkyti, o svarbiausia - ji nelimpa prie paviršiaus, ant kurio kočiojama. Tešla elastinga, todėl galima iškočioti labai plonus lakštus, beje, tešla tinka ir koldūnams. (...daugiau) Justyna Gaidamovic
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
560 gramų miltų
250 mililitrų vandens
1 vienetas kiaušinių
3 šaukštai degtinės
20 gramų saulėgrąžų aliejaus
10 gramų druskos
Įdarui:
500 gramų maltos kalakutienos
150 gramų kefyro
1 vienetas svogūnų
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Įdarui susmulkinti svogūną ir 2 minutes patroškinti nedideliame kiekyje vandens. Išmaišyti su faršu, prieskoniais ir kefyru.
2.
Tešlai vandenį užvirinti su aliejumi ir druska. Kai vanduo užvirs, maišant, suberti 80 gr miltus ir gerai išmaišyti, kad neliktų gumulėlių.
3.
Plikinį palikti atvėsti, tuomet įmušti kiaušinį, pilti degtinę, berti likusius miltus ir minkyti apie 15 minučių.
4.
Iš tešlos suformuoti rutulį ir apsukti maistine plėvele. Valandą palaikyti šaldytuve.
5.
Tešlą perminkyti ir padalinti į 10 vienodo dydžio gabalėlių. Kiekvieną plonai iškočioti, dėti įdaro ir sandariai užspausti kraštus šakute.
6.
Gilioje keptuvėje įkaitinti aliejų ir kepti čeburekus iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
AUTORIUS: Justyna Gaidamovic
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
As
2018-06-25 13:47
Ką galima pakeisti vietoj alkoholio? ATSAKYTI
Solveiga
2018-05-23 10:37
Man norisi svogūnus apkepti ant mažo kiekio aliejaus ?
ATSAKYTI
Erika
2018-06-04 19:05
Drąsiai galite tą daryti, skonis tikrai bus dar net geresnis, aš visada apkepu svogūnus mėsos įdarus kai gaminu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital