Mini čeburekai

AUTORIUS:
Kristina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Mini čeburekai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 stiklinės kefyro
1 kiaušinio
Miltų
2 žiupsnelių druskos
500 g kiualienos - jautienos faršo
2 svogūnų
Druskos, pipirų
 
PARUOŠIMO BŪDAS:

Sumaišyti kefyrą, kiaušinį bei druską. Po truputį berti miltus, kol tešla nelips prie rankų (turi gautis gana standi tešla).

Įdarui. Į faršą sudėti smulkiai supjaustytus svogūnus (galima net gi pertrinti per mėsmalę). Pridėti druskos, pipirų.

Tešlą iškočioti. Išpjaustyti ovalus ir į kiekvieno vidurį pridėti faršo. Gerai sulipdyti.

Kepti keptuvėje, dideliame kiekyje aliejaus (iš abiejų pusių), kol paruduos. Dėti ant servetėlių, kad sugertų aliejaus perteklius.  

AUTORIUS: Kristina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Vi
2024-03-26 12:30
Super gaunasi.Miltu negailiu.I farsa ipilu puse stiklines vandens.Ceburekus verdu puode aliejui.Iseina apie 40 vienetu.Labai skanu su cesnakiniu ar pikantisku padazu. ATSAKYTI
Rūta
2021-10-11 12:35
Nusipirkau ingridientu ir susiruošiau... Košmaras gavosi, o ne čebureliukai :) blynai su faršu tiesiog, nežinau kodel kiti rašo kad skanu.... Kai to skanumo 0, kai viską dariau palei receptą :) vaikams net nedaviau :) ATSAKYTI
Ji
2021-04-28 12:53
Patys puikiausi.As dar ipilu puse stiklines vandens i farsa. ATSAKYTI
Rasa
2016-12-10 15:02
Aš dedu dar sodos šaukštelį. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital