Mini beliašai orkaitėje

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Mini beliašai orkaitėje
Mini beliašai orkaitėje
Mini beliašai orkaitėje
Mini beliašai orkaitėje
Autorius apie receptą: Mini pyragėliai su mėsa kepti orkaitėje. Mini pyragėliai su mėsa kepti orkaitėje. Rasos virtuvės užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
Tešlai:
320 gramų kvietinių miltų
1 vienetas kiaušinių
15 gramų šlapių mielių
2 šaukštai aliejaus
pagal skonį druskos
Įdarui:
300 gramų faršo
125 gramai pieno
1 vienetas svogūnų
2 skiltelės česnako
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
Aptepimui:
1 vienetas kiaušinių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Pieną pilti į dubenį ir pašildyti (temperatūra turėtų būti 35-37 ° C), dėti mieles ir maišyti iki kol mielės visiškai ištirps. Tuomet įmušti kiaušinį ir išmaišyti.
2.
Į dubenį įsijoti miltus, įberti druskos, supilti aliejų ir pieną su mielėmis. Gerai išminkyti tešlą. Svarbu nepadauginti miltų, tešla turi būti minkšta.
3.
Tešlą lengvai pabarstyti miltais, pridengti virtuviniu rankšluosčiu ir padėti šiltoje vietoje 1 - 2 valandoms, kad pakiltų.
4.
Įdarui į dubenį dėti faršą.
5.
Svogūną ir česnaką susmulkinti. Į dubenį su faršu suberti svogūną, česnaką, druskos, pipirų ir išmaišyti.
6.
Pakilusią tešlą lengvai paminkyti ir iškočioti iki 0,5 cm storio. Stikline išspausti apskritimus, dėti po šaukštelį įdaro, tuomet tešlos kraštelius suimti ir užspausti kraštelius.
7.
Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi, sudėti paruoštus beliašus. Į dubenį įmušti kiaušinį, išplakti ir patepti beliašų viršų.
8.
Kepti įkaitintoje iki 200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 minučių iki kol gražiai paruduos.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Neda
2022-05-16 15:15
Deja, man iš visų pyragėlių mėsą tiesiog iškrito, nes bandelės per daug pūtėsi... ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital