Mineraliniai arba gazuoti lietiniai

AUTORIUS:
Laura
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Mineraliniai arba gazuoti lietiniai
Mineraliniai arba gazuoti lietiniai
Mineraliniai arba gazuoti lietiniai
Autorius apie receptą: Su kovo 11 diena! Purūs, kvapnūs - nuostabūs! Su pasirinktu įdaru ar be įdaro. Su kovo 11 diena! Purūs, kvapnūs - nuostabūs! Su pasirinktu įdaru ar be įdaro. Laura
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
5 vienetai kiaušinių
300 mililitrų gazuoto vandens
150 gramų kvietinių miltų
30 gramų sviesto (tirpinto)
1 vienetas burokėlių (nedidelio, sulčių)
25 gramai špinatų (sutrintų iki tyrelės)
1 žiupsnelis druskos
pagal skonį cukraus
pagal poreikį vanilės
pagal poreikį maltos ciberžolės
Kepimui:
šiek tiek riebalų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaušinius, cukrų, druską, vanilę, tirpintą sviestą išplakti. Suberti miltus, vėl gerai išplakti ir supilti ką tik atidaryto gazuoto vandens ar mineralinio.
2.
Tešlą dalinti į tris dalis.
3.
Į viena dalį įmaišyti šiek tiek maltų ciberžolių, į antrą dalį - špinatus, į trečią dalį - burokėlio sultis.
4.
Keptuvę gerai įkaitinti, patepti riebalais, pilti tešlos ir kepti iš abiejų pusių. Kepti ant kaitresnės ugnies. Pirmas kepimas, patepus blynų keptuvę riebalais, sekančius nebetepti.
AUTORIUS: Laura
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital