Migdolų – abrikosų pyragas

AUTORIUS:
Marija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Migdolų – abrikosų pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
5 vienetai abrikosų
70 gramų sviesto
100 gramų cukraus
3 vienetai kiaušinių
100 gramų grietinės
100 gramų migdolų
50 gramų kvietinių miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
1.5 šaukštelio vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Abrikosus supjaustyti kubeliais. Galima nelupti, svarbu gerai nuplauti.
2.
Kambario temperatūros sviestą išsukti su cukrumi.
3.
Išplakti kiaušinius ir įmaišyti į sviesto mišinį.
4.
Į kiaušinius įmaišyti grietinę, vanilinį cukrų.
5.
Įmaišyti į tešlą miltus ir kepimo miltelius.
6.
Galiausiai įmaišyti migdolų riešutų (plonai supjaustytus arba tiesog sukapotus) ir abrikosus.
7.
Kepti 190 laipsnių orkaitėje apie 35 minutes. Kepiau plačioje, bet negilioje skardoje, tad tiek laiko pakako, tačiau jei kepsite aukštesnėje skardoje, gali tekti kepti ilgiau.
8.
Skanaus
AUTORIUS: Marija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital