Migdolinis tortas su "Daim" šokoladu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Migdolinis Daim tortas
Migdolinis Daim tortas
Migdolinis Daim tortas
Migdolinis Daim tortas
Migdolinis Daim tortas
Migdolinis Daim tortas
Migdolinis Daim tortas
Autorius apie receptą: Nepaprastai skanus ir sotus - toks, koks ir turi būti tikras desertas. Receptas visiems tiems, kurie negali išeiti iš Ikea nesuvalgę skaniojo migdolinio Daim torto. Taip pat ir tiems, Nepaprastai skanus ir sotus - toks, koks ir turi būti tikras desertas. Receptas visiems tiems, kurie negali išeiti iš Ikea nesuvalgę skaniojo migdolinio Daim torto. Taip pat ir tiems, kurie dar nėra jo ragavę. (...daugiau) Ritos receptai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
4 vienetai kiaušinių baltymų
150 gramų maltų migdolų
100 gramų cukraus
Kremui:
4 vienetai kiaušinių trynių
150 gramų sviesto
130 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
75 gramai cukraus pudros
1 šaukštelis vanilinio cukraus
Papuošimui:
150 gramų pieniško šokolado (arba juodojo)
2 vienetai šokolado (Daim)
2 šaukštai grietinėlės, 35% riebumo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų. Baltymus išplakite, pridėkite su cukraus ir toliau plakite iki standžių putų. Dėkite maltus riešutus ir atsargiai išmaišykite.
2.
Kepimo formą (21 cm skersmens) išklokite kepimo popieriumi ir ištepkite sviestu. Supilkite pusę tešlos.
3.
Kepkite iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 min. Tą patį pakartokite ir su kita dalimi tešlos. Kepimo laikas priklauso nuo orkaitės tipo.
4.
Dabar paruoškime kremą: sumaišykite grietinėlę, kiaušinių trynius ir cukraus pudrą. Dėkite į puodą ir kaitinkite ant vidutinės kaitros. Kremas turi pradėti tirštėti. Kaitindami nuolat maišykite.
5.
Nukelkite nuo kaitros ir dėkite sviestą ir vanilinį cukrų. Kai sviestas ištirps, gerai išmaišykite ir dėkite į šaldytuvą.
6.
Į torto formą dėkite pirmą lakštą ir paskirstykite pusę kremo. Tada dėkite antrą ir sudėkite likusį kremą. Tortą dėkite į šaldytuvą kelioms valandoms.
7.
Kai torto kremas sutvirtės, galėsime padengti šokoladu. Ištirpiname šokoladą su 2 šaukštais grietinėlės ir suberiame kapotus Daim šokoladus. Šokoladas neturi būti karštas.
8.
Masę supilkite ant torto ir dėkite bent 6 valandoms į šaldytuvą. Idealiausia - per naktį. Tortą galima šaldyti. Labai patogu pasigaminti iš anksto.
9.
Prieš tiekiant pjaustykite šiltu peiliu. Skanaus !!!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital