Migdolinis rikotos pyragas be glitimo

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Migdolinis rikotos pyragas be glitimo
Migdolinis rikotos pyragas be glitimo
Migdolinis rikotos pyragas be glitimo
Autorius apie receptą: Velykos itališkai! Tobulas pyragas. Švelnus, minkštas, ne per daug saldus. Be glitimo. Velykos itališkai! Tobulas pyragas. Švelnus, minkštas, ne per daug saldus. Be glitimo. Oksana, Gyvensenos akademija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
150 gramų rikotos
2 vienetai kiaušinių
120 gramų migdolų miltų
60 gramų sviesto (minkšto)
60 gramų cukraus pudros
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
1 vienetas citrinų (tarkuotos žievelės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Atskiriame trynius nuo baltymų.
2.
Cukraus pudrą išplakame su sviestu ir citrinos žievele. Dedame trynius ir rikotą, plakame, kol visi ingredientai susijungs. Įmaišome migdolų miltus.
3.
Baltymus išplakame su žiupsniu druskos ir atsargiai įmaišome į tešlą.
4.
Kepimo formą išklojame kepimo popieriumi. Pilame tešlą ir išlyginame.
5.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 min.
6.
Ištraukiame, atvėsiname formoje. Supjaustome ir tiekiame.
Patarimai:
Galima papildomai įberti 1-2 šaukštus aguonų. Aš planavau, bet pamiršau. Tik atitinkamai reikėtų pamažinti migdolų miltų.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital