Migdolinis Andželikos tortas be miltų

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Migdolinis Andželikos tortas be miltų
Migdolinis Andželikos tortas be miltų
Migdolinis Andželikos tortas be miltų
Autorius apie receptą: Šiuos biskvitus be miltų kepiau pirmą kartą, labai norėjau juos išbandyti ir tikrai patiko. Naudojau 22 centimetrų kepimo formą. Šiuos biskvitus be miltų kepiau pirmą kartą, labai norėjau juos išbandyti ir tikrai patiko. Naudojau 22 centimetrų kepimo formą. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Biskvitui:
8 vienetai kiaušinių baltymų
200 gramų maltų migdolų
150 gramų cukraus
Kremui:
500 mililitrų pieno
300 gramų grietinėlės, 35% riebumo
170 gramų mėlynių
3 vienetai kiaušinių trynių
50 gramų cukraus
50 gramų kukurūzų krakmolo
3.5 šaukštelio grietinėlės standiklio
šiek tiek vanilės (pagal skonį)
Pabarstymui:
100 gramų migdolų drožlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sausoje keptuvėje paskrudinkite sumaltus migdolus, atvėsinkite ir pasverkite po 100 gramų.
2.
4 kiaušinių baltymus išplakite su 75 gramais cukraus. Apie 30 sekundžių plakite juos vienus, po to įberkite cukraus. Plakite iki standumo, atsargiai įmaišykite migdolus.
3.
Kepimo formos dugną ištieskite kepimo popieriumi ir paskirstykite tešlą. Kepkite 190 - 200 temperatūroje apie 25 - 35 minutes. Ar iškepė, patikrinkite mediniu pagaliuku. Taip pat kepkite ir kitą lakštą. Iškepus atsargiai išimkite, apverskite ant grotelių, nuimkite popierių ir palikite atvėsti.
4.
Kremui 400 mililitrų pieno užvirkite su vanile ir cukrumi. Likusį pieną išplakite su krakmolu ir kiaušinių tryniais. Pieno - kiaušinių - krakmolo masę iš lėto pilkite į karštą pieną, vis maišant, pavirkite, kol sutirštės. Nuėmus nuo dujinės uždenkite maistine plėvele ir palikite visiškai atvėsti. Grietinėlę išplakite su standinančiais milteliais. Atvėsusį pudingą pertrinkite per sietelį ir įmaišykite išplaktą grietinėlę. Galite perplakti elektriniu plakikliu, kad gautųsi vientina, graži masė.
5.
Ant vieno torto pado užtepkite kremą negailėdami. Išdėliokite mėlynes ar kitas uogas, porą šaukštų kremo užtepkite ant kito lakšto ir jį uždėkite apversdami, kad kremas būtų ant uogų. Viršų ir šonus taip pat aptepkite kremu ir apibarstykite paskrudintomis migdolų drožlėmis. Palikite tortą šaldytuve 3 - 4 valandoms. Jei norite, kad migdolų drožlės išliktų traškios, jomis apibarstykite prieš serviruojant.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
DAIVA
2021-01-11 21:44
AČIŪ UŽ MIGDOLINIO TORTO RECEPTA. JIS LABAI TIKS VASARAI PRIE VĖSIOS ITALIŠKOS CITRINŲ LIKERIO, LIMONCELLO,. ATSAKYTI
Gertruda
2017-05-11 10:38
Irgi pirma karta tokius biskvitus gaminau, kaip bebutu keista, pavyko ir labai skanu! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital