Migdoliniai krepšeliai su punšo kremu

AUTORIUS:
Santa Maria
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
Migdoliniai krepšeliai su punšo kremu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
75 ml cukraus
1 kiaušinio trynio
250 ml kvietinių miltų
100 g sviesto
1 valg.š. Santa Maria imbiero, malto
50 g migdolų pudros
~ 25 mažų kepimo formelių (skardinių arba popierinių)
Punšo kremui:
200 ml 35% riebumo grietinėlės
2 valg.š. punšo (vaisių arba uogų likerio, pagal skonį)
Papuošimui:
Bruknių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą sumaišykite su cukrumi. Įmuškite kiaušinio trynį. Supilkite miltus, imbierą ir migdolus. Viską gerai išmaišykite. Tešlą palikite pastovėti šaldytuve 1 valandą. Orkaitę įkaitinkite iki 200°C temperatūros. Patepkite riebalais skardines kepimo formeles arba naudokite popierines. Tešlą padalinkite į 25 lygias dalis ir, sudėję po vieną į kepimo formeles, kepkite orkaitėje ~8 minutes. Išėmę krepšelius, palikite atvėsti. Į migdolinių krepšelių įdėkite plakto punšo kremo ir papuoškite bruknėmis. Gavosi ~ 25 vienetai.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital