Mielinis pyragas su varške "Pasaga"

AUTORIUS:
sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 45)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 45)
Mielinis pyragas su varške "Pasaga"
Mielinis pyragas su varške "Pasaga"
Mielinis pyragas su varške "Pasaga"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
40 g. mielių;
1 stiklinė pieno;
50 g. sviesto;
0,5 šaukštelio druskos;
3,5 - 4 stiklinės miltų;

Įdarui:
400- 500 g. varškės;
pagal skonį cukraus;
obuolių ir slyvų;
1 trynys aptepimui.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ištirpintą ir ataušintą sviestą supilti į pieną. Į dubenį sutrupinti mieles, ant jų supilti pieną su sviestu. Suberti druską, cukrų. Po truputį įmaišyti miltus, jog gautųsi minkoma, bet ne per kieta tešla. Tešlą uždengti rankšluosčiu ir palikti šiltai 30-60 min. pakilti. Po to išminkyti i iškočioti. Ant viršaus barstyti varškę, sumaišyta su šiek tiek cukraus, delioti iškaulintas slyvas ir pjaustytus obuolius. Viską susukti į ritinį, suformuoti pasagos formą, aptepti tryniu ir kepti iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 min. Skanaus!
AUTORIUS: sandra
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
sandra
2009-10-02 10:06
tikrai iseis, nera sunku ji pagaminti, o po to tik susuki ir gali ivairias formas daryt. ATSAKYTI
Meida
2009-10-02 00:17
Kaip tik vaziuosim i uosvija si savaitgali, tai lauktuvem labai tiks :) tikiuosi iseis toks pat grazus kaip pas sandra.. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital