Mielinis pyragas su varške ir uogiene

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
Mielinis pyragas su varške ir uogiene
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai reikės:
50g. šviežių mielių;
1 stiklinės pieno;
100g. sviesto;
kiaušinio;
500g. miltų;
3 v. š. cukraus.
Įdarui:
500g. varškės;
kiaušinio;
0,5 stiklinės cukraus;
1 šaukšto vanilinio cukraus;
uogienės.
Kiaušinio aptepimui.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mieles išsukti su cukrumi, pašildytu pienu ir trupučiu miltų, kad tešla būtų grietinės tirštumo. Ant tešlos viršaus pasijoti truputį miltų ir palikti, kad pakiltų. Tada kambario temperatūros sviestą gerai išsukti su kiaušiniu ir įmaišyti į jau pakilusią mielių masę. Maišant subeti visus miltus. Gerai išminkyti. Nuo visos tešlos atskirti 1/4 dalį papuošti. Skarda pabarstyti miltais arba iškloto kepimo popierium. Likusią tešlą iškočioti ir iškloti ja skardą. Paruošti įdarą. Varškę pertrinti per sietelį arba permalti, subeti cukrų, vanilinį cukrų, supilti išplaktą kiaušinį ir gerai išmaišyti. Įdarą dėti ant tešlos. Iš papuošti skirtos tešlos tarp rankų iškočioti tris virveles, supinti iš jų kasą ir apdėti ja tešlos kraštą. Pyragą aptepti išplaktu kiaušiniu, o į varškę pridėti uogienės. Kepti 180 laipsnių karštumo orkaiteje apie 1 val. SKANAUS.
AUTORIUS: Sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital