Mielinis pyragas su varške ir koncervuotom kriaušem

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Mielinis pyragas su varške ir koncervuotom kriaušem
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g gramų kvietinių miltų
1 kiaušinis
250 ml pieno
25 gramai mielių
5 šaukštai aliejaus
4 šaukštai cukraus
1 pakelis vanilinio cukraus

Įdarui reiks:
400 g varškės
1 kiaušinis
4 šaukštai cukraus
keli lasai citrinų esencijos
koncervuotų kriaušių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Užminkome minkštą mielinę tešlą ir pakildiname du kartus. Kepimo indą patepame aliejumi ir plonai išklojame tešla. Paliekame tešlos bortelius. Įdarui pertrintą varškę gerai išmaišome su cukrumi, citrinos esencija, kiaušiniu. Įdarą dedame ant tešlos, kriaušes supjaustome riekelėmis ir dedame ant varškės. Ant pyrago viršaus padarome pagražinimus iš tešlos, patepame kiaušinio plakiniu ir dedame į įkaitintą iki 180 laipsnių orkaitę 40 minučių. Iškepusį pyragą pabarstome cukraus pudra. Skanaus.
AUTORIUS: Sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital