Mieliniai varškės blynai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Mieliniai varškės blynai
Mieliniai varškės blynai
Mieliniai varškės blynai
Autorius apie receptą: Gražios tos mūsų tradicijos su gilia mintimi. O, ar jos ilgai gyvuos priklauso tik nuo mūsų pačių. Nustosime švęsti ir šventės pranyks. Taigi ruoškime kaukes, kepkime blynus Gražios tos mūsų tradicijos su gilia mintimi. O, ar jos ilgai gyvuos priklauso tik nuo mūsų pačių. Nustosime švęsti ir šventės pranyks. Taigi ruoškime kaukes, kepkime blynus ir bėkime dainuoti: „Žiema žiema, bėk iš kiemo“. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 mililitrų pieno
300 gramų kvietinių miltų
250 gramų varškės
1 vienetas kiaušinių
3 šaukštai cukraus
6 gramai sausų mielių
1 žiupsnelis druskos
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Pieną supilame į prikaistuvį ir pašildome. Užlašinus pieno ant delno, turi jaustis šilumą, bet neturi deginti.
2.
Varškę išsukame su cukrumi ir kiaušiniu. Suberiame miltus, mieles. Tešlą išmaišome. Supilame šiltą pieną. Masę permaišome šaukštu. Tešla išeina tiršta, sunkiai maišoma. Dubenį pridengiame švariu rankšluostėliu ir padedame šiltai 1,5 - 2 val, kad pakiltų.
3.
Blynų tešlą permaišome.
4.
Keptuvėje įkaitiname šlakelį aliejaus ir kepame blynus ant silpnos kaitros iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus ir iškeps.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital