Mieliniai pyragėliai su raugintais kopūstais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Mieliniai pyragėliai su raugintais kopūstais
Mieliniai pyragėliai su raugintais kopūstais
Mieliniai pyragėliai su raugintais kopūstais
Mieliniai pyragėliai su raugintais kopūstais
Mieliniai pyragėliai su raugintais kopūstais
Mieliniai pyragėliai su raugintais kopūstais
Mieliniai pyragėliai su raugintais kopūstais
Mieliniai pyragėliai su raugintais kopūstais
Autorius apie receptą: Burnoje tirpstančiais pyragėliais privaloma pasimėgauti grįžus iš speiguotos žiemos pramogų sūkurio... Burnoje tirpstančiais pyragėliais privaloma pasimėgauti grįžus iš speiguotos žiemos pramogų sūkurio... Loreta, Kartą virtuvėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
500 gramų kvietinių miltų
250 mililitrų pieno (šilto)
1 vienetas kiaušinių
50 gramų sviesto
4 šaukštai cukraus
7 gramai sausų mielių
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
300 gramų raugintų kopūstų
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
2 šaukšteliai kmynų
šiek tiek aliejaus
Viršui:
1 vienetas kiaušinių (plakto)
2 žiupsneliai kmynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Pasigaminame mielinę tešlą: pieną pašildome, įmaišome cukrų bei mieles ir leidžiame joms suputoti.
2.
Į kitą indą suberiame miltus, gabaliukais pjaustytą sviestą, įmušame kiaušinį, suberiame druską. Suputojusias mieles supilame į miltų mišinį ir užminkome tešlą. Minkome 10- 15 min. Kai tešla pradės puškuoti, uždengiame ir pastatome šiltai, kad kiltų (2-3 val.).
3.
Raugintus kopūstus kuo susmulkiau supjaustome, dedame į puodą su trupučiu vandens. Troškiname apie 40 min. Vis pamaišome. Susmulkintą svogūną ir tarkuotą morką pakepiname su trupučiu aliejaus, kepimo pabaigoje suberiame kmynus. Keptuvės turinį sudedame į kopūstus ir troškiname dar 20 min.
4.
Tešlą padaliname į 10 vienodo dydžio gabaliukų, kiekvieną iškočiojame į apskritimus, dedame kopūstų įdaro, užlenkiame tešlos kraštelius.
5.
Pyragėlius siūle į apačią sudėliojame į kepimo skardą, aptepame kiaušinio plakiniu, pabarstome kmynais.
6.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 - 40 minučių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital