Mieliniai lietiniai

AUTORIUS:
Laura
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Mieliniai lietiniai
Autorius apie receptą: Puikūs lyg kaimiškas pyragas. Kvapnūs ir purūs mielinės tešlos lietiniai. Puikūs lyg kaimiškas pyragas. Kvapnūs ir purūs mielinės tešlos lietiniai. Laura
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 litras pieno
400 gramų kvietinių miltų
2 vienetai kiaušinių
50 gramų sviesto (tirpinto)
2 šaukštai cukraus
1 šaukštelis druskos
7 gramai sausų mielių
pagal skonį vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
500 ml šilto pieno suplakti kartu su kiaušiniais.
2.
Miltus, cukrų, druską, mieles, vaniliniį cukrų išmaišyti. Po truputi suberti į pieno ir kiaušinio plakinį.
3.
Į tešlą įmaišome likusį pieną su tirpintu sviestu. Atidedame tešlą šiltai 1 val. Ji taps putota, puri.
4.
Keptuvė įkaitinti, pilti tešlos, ją paskirstyti per visą keptuvės plotį ir kepti porą minučių, iki kol iškeps.
AUTORIUS: Laura
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital