Mieliniai blynai su razinomis - labai skanūs!

AUTORIUS:
Almina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 92)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 92)
Mieliniai blynai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Artėja Užgavėnės, o joms kepsime labai daug blynų! Šie mieiliniai vieni iš jų. Jeigu razinų nemėgstate, jas galima pakeisti džiovintomis spanguolėmis ar kepti visai be jų - Artėja Užgavėnės, o joms kepsime labai daug blynų! Šie mieiliniai vieni iš jų. Jeigu razinų nemėgstate, jas galima pakeisti džiovintomis spanguolėmis ar kepti visai be jų - bus labai skanu ir taip. (...daugiau) Almina
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 stiklinės pieno (šilto)
2 stiklinės miltų
0.5 stiklinės razinų
1 vienetas kiaušinių
3 šaukštai cukraus
2 šaukštai aliejaus
1 šaukštas sausų mielių (nubraukto)
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į pieną suberti mieles ir cukrų. Išmaišyti, pridengti ir palikti 10 - 15 minučių pastovėti, kad mielės suputotų.
2.
Į pieną įmušti kiaušinį, berti druską ir paplakti. Suberti miltus ir išmaišyti. Indą pridengti rankšluostėliu ir palikti apie 30 minučių pakilti.
3.
Razinas gerai nuplauti, nusausinti, apvolioti miltuose ir įmaišyti į tešlą.
4.
Keptuvėje įkaitinti aliejų, dėti po porą šaukštų tešlos ir kepti ant nedidelės kaitros iš abiejų pusių. Jei kepsite ant keptuvės nelimpančiu paviršiumi, galima aliejaus ir nenaudoti. Skanaus!
AUTORIUS: Almina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Karolina
2013-02-16 18:43
Labai skanus, ir be razinu :) Aciu :) ATSAKYTI
Almina
2011-03-04 13:48
Na kadangi esu žemaitė, tai aš neįsivaizduoju užgavėnių be bulvinių blynų :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis