Mieliniai blynai

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 96)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 96)
Mieliniai blynai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 stiklinių miltų,
2 stiklinių pieno,
2 kiaušinių,
20 g šviežių mielių (arba 7 g sausų mielių),
5 šaukštų cukraus,
1 žiupsnio druskos,
8 šaukštų lydyto sviesto.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Miltus persijoti į dubenį. Pieną (pašildytą iki kambario temperatūros), kiaušinius, cukrų, druską ir sutrupintas mieles gerai išplakti. Šį plakinį supilti į miltus ir gerai išmaišyti. Galiausiai supilti lydytą sviestą, uždengti ir leisti pakilti 1 – 2 valandas (mielinę tešlą kildinkite orkaitėje, kurią prieš tai įkaitinkit iki 50 C ir išjunkit, taip tešla pakyla gerokai greičiau).
Kepame ant sviesto arba aliejaus, kol gražiai pagelsta.
AUTORIUS: Sandra
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (2)
rasa
2014-12-28 11:52
EINU KEPTI...TA SKANUMELYN;-)
ATSAKYTI
jolanta
2011-01-12 07:25
man labai patinka valgyti,o tokie skanestai labai sukelia apetita ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital