Mieliniai avižinių dribsnių blynai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Mieliniai avižinių dribsnių blynai
Mieliniai avižinių dribsnių blynai
Mieliniai avižinių dribsnių blynai
Autorius apie receptą: Labai skanūs, minkštučiai, neriebūs. Labai skanūs, minkštučiai, neriebūs. Ina, Taip norėjau...
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1.5 stiklinės pieno
1 stiklinė avižinių dribsnių (naudojau 4 grūdų)
1 stiklinė miltų
1 vienetas kiaušinių
15 gramų šlapių mielių
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek cukraus
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Avižinius dribsnius pakepinam sausoje keptuvėje maišant, kol įgaus auksinį atspalvį, apie 5 minutes. Užpilam karštu pienu, pieno pilame šiek tiek daugiau nei stiklinę, ir paliekam 1 valandą, kad išbrinktų.
2.
Mieles ištirpinam likusiam šiltam piene su trupučiu cukraus ir leidžiam suputoti.
3.
Į išbrinkusius dribsnius mušam kiaušinį, išmaišom, suberiam dalį miltų, dar kartą gerai išmaišom. Beriam druską, pilam pakilusias mieles ir likusius miltus, ir viską išmaišom. Uždengiam plėvele ir padedam šiltai pakilti maždaug 30 minučių. Kai pakyla, išmaišom ir vėl padedam pakilti.
4.
Įkaitintą keptuvę patepam aliejum, dedam po šaukštą pakilusios tešlos, palyginam ir apkepam blynus iš abiejų pusių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital