Mielinės varškinės tešlos bandelės

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Mielinės varškinės bandelės
Mielinės varškinės bandelės
Mielinės varškinės bandelės
Autorius apie receptą: Purios, drėgnos, kvepiančios - ypač skanios šiltos. Nuostabios pusryčiams. Purios, drėgnos, kvepiančios - ypač skanios šiltos. Nuostabios pusryčiams. Ina, Taip norėjau...
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
500 gramų kvietinių miltų
250 gramų varškės
200 mililitrų pieno
4 šaukšteliai cukraus (arba pagal skonį)
50 gramų sviesto (ištirpinto)
25 gramai šlapių mielių (arba 7 g sausų)
1 šaukštas pieno
0.5 šaukštelio druskos
pagal poreikį sezamo sėklų
pagal poreikį aguonų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į dubenį dėti mieles, berti šaukštelį cukraus, pilti šaukštą pieno ir ištrinti šakute arba šaukšteliu.
2.
Į kitą dubenį pilti sviestą, likusį pieną, cukrų, druską, varškę, mielių masę, įsijoti miltus. Gerai išminkyti ir dėti į šiltą vietą, kad pakiltų. Tešla turi pakilti dvigubai.
3.
Tešlą gerai išminkyti ir padaryti 10 - 12 apvalių bandelių.
4.
Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi, dėti bandeles. Dar palikti iki kol pakils.
5.
Iškilusias bandeles aptepti pienu ir pabarstyti sezamu, aguonomis.
6.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 20 - 25 minutes.
7.
Išimtas bandeles, kol dar karštas vėl aptepti pienu. Labai skanu šiltos su sviestu ar obuoliene.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital