Mielinės tešlos pica

AUTORIUS:
Miglė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Mielinės tešlos pica
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 lakšto mielinės tešlos
6 pieniškų dešrelių
0,5 skardinės konservuotų žirnelių
200 g fermentinio sūrio
3 v. š. pomidorų padažo
Truputis aliejaus
 
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.

Tešlą atšildykite ir aptepkite pomidorų padažu. Tada sudėkite konservuotus žirnelius su pjaustytomis dešrelėmis, užberkite tarkuoto sūrio ir pašaukite. Picą dėkite ant riebalais pateptos skardos ir kepkite orkaitėje 15 - 20 minučių.

Skanaus.

AUTORIUS: Miglė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital