Tešlą atšildykite ir aptepkite pomidorų padažu. Tada sudėkite konservuotus žirnelius su pjaustytomis dešrelėmis, užberkite tarkuoto sūrio ir pašaukite. Picą dėkite ant riebalais pateptos skardos ir kepkite orkaitėje 15 - 20 minučių.
Skanaus.
1 lakšto mielinės tešlos 6 pieniškų dešrelių 0,5 skardinės konservuotų žirnelių 200 g fermentinio sūrio 3 v. š. pomidorų padažo Truputis aliejaus |
Tešlą atšildykite ir aptepkite pomidorų padažu. Tada sudėkite konservuotus žirnelius su pjaustytomis dešrelėmis, užberkite tarkuoto sūrio ir pašaukite. Picą dėkite ant riebalais pateptos skardos ir kepkite orkaitėje 15 - 20 minučių.
Skanaus.