Mielinės spurgos su džemu pagal Ritą

AUTORIUS:
Rita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 105)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 105)
Mielinės spurgos su džemu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g  kvietinių miltų,  
1 kiaušinis,
5 šaukštai aliejaus,
3 šaukštai cukraus,
Truputį druskos,
250 ml pieno,
Truputį uogienės ar džemo,
Aliejusvirimui
1 pakelis sausų mielių (7 g).
PARUOŠIMO BŪDAS:
Užminkome mielinę tešlą, du kartus pakildiname. Iškočiojame ir stikline išspaudžiame apskritimus. Apskritimų kraščiukus aptepame plaktu kiaušinio baltymu. Į vidų dedame uogienės ir kitu apskritimu uždengiame. 15min pakildiname ir verdame įkaitintuose riebaluose. Pabarstome miltiniu cukrumi. Skanaus.
AUTORIUS: Rita
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
gintare
2015-03-08 12:34
Tikrai lbai skanios!! :) ATSAKYTI
Vitalija
2012-09-30 16:55
labai skanu:-) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital