Mielinės spurgos su džemu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Mielinės spurgos su džemu
Mielinės spurgos su džemu
Mielinės spurgos su džemu
Mielinės spurgos su džemu
Mielinės spurgos su džemu
Mielinės spurgos su džemu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
700 gramų miltų (apytikriai)
300 mililitrų pieno (šilto)
150 gramų sviesto (ištirpinto, šilto)
150 gramų cukraus
2 vienetai kiaušinių
1 šaukštas brendžio (arba romo)
7 gramai sausų mielių
1 šaukštelis vanilinio cukraus (kupino)
pagal poreikį raudonųjų serbentų uogienės (džemo ar kitos tirštesnės)
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kiaušinius paplakame, supilame į šiltą pieną, pilame sviestą, brendį, išmaišome.
2.
Atskirame inde sumaišome 200 g miltų, mieles, vanilinį cukrų, cukrų, išmaišome. Į sausą masę supilame skystąją, išmaišome. Dalimis beriame miltus, kol išminkysime minkštą tešlą. Uždengiame rankšluostėliu ir paliekame ją 1 val. šiltoje vietoje, kol pakils.
3.
Pakilusią tešlą iškočiojame, išpjauname apskritimus. Išdėliojame spurgas ant medinės pjaustymo lentos arba kepimo popieriumi išklotos skardos palikdami tarpelius. Uždengiame rankšluostėliu ir paliekame šiltoje vietoje apie 30 min., kad pakiltų.
4.
Kepame įkaitintame aliejuje ant nedidelės ugnies, kol gražiai apskrus.
5.
Konditeriniu švirkštu įšvirkščiame džemo arba uogienės į ataušusių spurgų vidų. Viršų galime pabarstyti cukraus pudra.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital