Mielinės bandelės su šokoladu ir kokosu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Mielinės bandelės su šokoladu ir kokosu
Mielinės bandelės su šokoladu ir kokosu
Mielinės bandelės su šokoladu ir kokosu
Autorius apie receptą: Man šios bandelės tikra vaikystės nostalgija. Būtent tokias mielines bandeles su šokolado glajumi ir kokosu mums dalindavo mokyklos valgykloje. Man jos būdavo tokios skanios, kad Man šios bandelės tikra vaikystės nostalgija. Būtent tokias mielines bandeles su šokolado glajumi ir kokosu mums dalindavo mokyklos valgykloje. Man jos būdavo tokios skanios, kad net ir dabar apie jas pagalvojus bėga seilė. Bet ką gi čia besvajosi, ėmiau ir išsikepiau mielinių bandelių pati. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
500 gramų kvietinių miltų
250 mililitrų pieno
1 vienetas kiaušinių
50 gramų sviesto
7 gramai sausų mielių
1 šaukštas cukraus
1 žiupsnelis druskos
Aptepimui:
1 vienetas kiaušinių
Glajui:
1 šaukštas sviesto
50 gramų juodojo šokolado
Pabarstymui:
pagal poreikį kokoso drožlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Pieną pašildome iki 36 C laipsnių. Suberiame cukrų ir mieles. Gerai išmaišome ir leidžiame šiek tiek pastovėti.
2.
Sviestą ištirpiname.
3.
Kiaušinį paplakame šakute.
4.
Į miltus supilame tirpintą sviestą, kiaušinį, beriame druskos. Truputį viską išmaišome. Supilame pieną su mielėmis. Tešlą minkome, kol tampa elastinga ir minkšta. Užklojame ir paliekame pastovėti apie 2 val. šiltai. Tešlą dar kartą perminkome.
5.
Aptepimui paplakame kiaušinį.
6.
Gnybiame po gabalėlį tešlos ir delnais formuojame nedidelius rutuliukus. Dedame į kepimo popieriumi išklotą skardą. Paliekame dar apie 20 – 30 min pakilti. Patepame kiaušinio plakiniu.
7.
Kepame iki 170 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 – 35 min.
8.
Glajui šokoladą su sviestu ištirpiname garų vonelėje.
9.
Iškepusias ir pravėsusias bandeles patepame šokoladiniu glajumi ir pabarstome kokoso drožlėmis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital