Mielinės bandelės su obuoliais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Mielinės bandelės su obuoliais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
600 gramų miltų
250 mililitrų pieno
2 vienetai kiaušinių
4 šaukštai cukraus
50 gramų sviesto
11 gramų sausų mielių
1 šaukštas vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į šiltą pieną suberti mieles, cukrų ir išmaišyti. Palaukti, kol pradės burbuliuoti, tada įmušti kiaušinius, suberti druską, vanilinį cukrų, ištirpintą sviestą ir išmaišyti.
2.
Suberti miltus ir užminkyti tešlą. Palikti tešlą pakilti bent 2 valandoms.
3.
Obuolius supjaustyti žiedais, išpjauti viduriuką. Tešlą iškočioti, supjaustyti juostelėmis ir jomis apvynioti obuolius.
4.
Kepti 180 C laipsnių orkaitėje apie 10 - 12 minučių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital