Mielinė tešla

AUTORIUS:
Dalia
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
Mielinė tešla
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg miltų
40-60g mielių
150 g cukraus (jei norit nesaldžios tešlos, tada 3-4 v. š. cukraus)
100-150 g sviesto
2-3 kiaušiniai
žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mieles ištrinti su cukrumi pašildytame piene. Įmieles sudėti 500 g miltų. Viską sumaišius ant tešlos viršaus apibarstyti miltus, kad uždengtų paviršių ir padėti šiltai. Kai pakils viską išmaišyti, kad nebūtų miltų gumulėlių, tuomet įdėti šiltą išlydytą sviestą, ir išplaktus kiaušinius su cukrumi. Miltų dedam tiek, kad minkant tešla neliptų prie rankų. Tešla turi buti elastinga, bet ne kieta. Tuomet išminkytą tešlą dedam šiltai ir dar kartą leidžiame pakilti. Kai tešlą pakyla darom pyragelius ar kūčiukus.
AUTORIUS: Dalia
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (5)
Diana
2020-12-27 14:19
Pati geriausia tešla ir skaniausia! Prie rankų nelipo. O pyrageliu skonis! Negaliu sustoti!!!
Kepiau su grybu įdaru Kalėdoms, bet manau dabar kepsiu kiekviena savaitgalį :) ačiū už recetą! ATSAKYTI
Asta
2020-11-17 11:47
Sveiki o kepti aliejuje jei bandeles ar orkaiteje? ačiū ATSAKYTI
Violeta
2015-01-24 10:40
labai geras receptas. labai skaniai gavosi ATSAKYTI
marytė
2014-12-04 00:09
pieno kažkur apie 250-400ml. ATSAKYTI
vilyte24
2012-07-30 20:36
O koky pieno kieky naudoti neyvardyta? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital