Mielinė pynutė su Rududu pertepimu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Pynutė su rududu
Pynutė su rududu
Pynutė su rududu
Pynutė su rududu
Pynutė su rududu
Autorius apie receptą: Kai norisi kažko minkšto, saldaus ir gražaus... Mielinė pynutė pertepta rududu karamele ir apiberta perliniu cukrumi.
Kai norisi kažko minkšto, saldaus ir gražaus... Mielinė pynutė pertepta rududu karamele ir apiberta perliniu cukrumi.
Ieva, Skanūs kąsneliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
530 gramų miltų
330 mililitrų pieno
30 gramų sviesto (minkšto)
25 gramai šlapių mielių
2 šaukštai cukraus
0.5 šaukštelio druskos
Įdarui:
400 gramų karamelizuoto kondensuoto pieno (Rududu arba naminio)
1 vienetas kiaušinių (aptepimui)
šiek tiek perlinio cukraus (pabarstymui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į pieną suberti cukrų, druską, sudėti mieles, sviestą ir išmaišyti. Suberti miltus ir užminkyti tešlą. Palikti tešlą 20 minučių šiltai ir dar kartą perminkyti. Tada palikti dar 30 minučių, kad pakiltų.
2.
Iš pakilusios tešlos iškočioti didelį lakštą, jį aptepti rududu ir tvirtai susukti. Susukus rankomis šiek tiek paspausti, kad kremas gerai sukibtų su tešla.
3.
Tešlos ritinį perpjauti išilgai į dvi dalis. Dalys supinamos į pynutę. Stengtis pinti taip, kad pjūvio vietos būtų į virštų.
4.
Dar pusvalandį leisti pakilti, tada lengvai aptepti kiaušinio plakiniu ir pabarstyti perliniu cukrumi. Kepti 180 C orkaitėje apie 30 - 50 minučių, priklauso nuo pynutės svorio. Ar iškepė, galima patikrinti dantų krapštuku.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital