Midijos su baltu vynu

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
Midijos su baltu vynu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Šaldytos midijos - 1 pak.
Svogūnas - 1 vnt.
Morkos - 2 vnt.
Saliero stiebai - 1 vnt.
Petražolės (šviežios smulkintos) - 1 pund.
Druska ir pipirai - pagal skonį
Vanduo - 1 l
Sausas baltas vynas - 100 ml
Keptos bulvytės garnyrui
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šaldytas midijas perlieti šaltu vandeniu ir atrinkti - su pažeistu kiautu ir bent kiek atsidariusias reikia išmesti. Svogūnas pjaustomas kubeliais, morkos tarkuojamos, saliero stiebai taip pat kubeliais. Midijas ir daržoves beriame į verdantį vandenį, dedame pipirus ir druską. Pipirų sakyčiau netgi ne mažai :). Verdame apie 30 minučių, tada pilame baltą sausą vyną ir beriame smulkintas petražoles. Pastarųjų turi būti ne mažai, na nebent nemėgstate, tada galima jų nesmulkinti, taip baigus virti jas bus lengviau išimti. Midijas patiekti gilesnėje lėkštėje su skystimu ir garnyru. Aš garnyrui naudojau skrudintas bulvytes. Skanaus :)
AUTORIUS: Raminta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital