Midijos kokosiniame padaže

AUTORIUS:
Giedrius
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Midijos kokosiniame padaže
Midijos kokosiniame padaže
Midijos kokosiniame padaže
Midijos kokosiniame padaže
Midijos kokosiniame padaže
Autorius apie receptą: Midijos kokosiniame padaže - labai patiks jūros gėrybių mėgėjams. Švelnus kokosinis padažas suteiks itin pikantišką ir kreminį skonį. Midijos kokosiniame padaže - labai patiks jūros gėrybių mėgėjams. Švelnus kokosinis padažas suteiks itin pikantišką ir kreminį skonį. Giedrius
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas midijų
6 riekelės prancūziško batono
1 vienetas svogūnų
5 skiltelės česnako
pagal poreikį sviesto
pagal skonį krapų
pagal skonį petražolių
pagal skonį svogūnų laiškų
pagal skonį kokosų pieno
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Susmulkiname svogūną ir česnakus. Į puodą dedame sviestą ir gerai įkaitiname. Beriame svogūnus ir česnakus, apkepiname. Susmulkiname krapus, petražoles ir svogūnų laiškus.
2.
Į puodą dedame midijas, užpilame kokosų pienu ir paliekame pasitroškinti. Supjaustome prancūzišką batoną, patepame sviestu ir apkepiname ant grilio. Duonelei apskrudus, į puodą beriame žalumynus ir gerai išmaišome.
Patarimai:
Video receptą rasite čia.
Šis receptas buvo gamintas "Lidl grilio talentai" laidoje, kurios įrašą rasite čia.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
desertai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital