Mėtinis šokolado ir kriaušių desertas

AUTORIUS:
Alma K.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Mėtinis šokolado ir kriaušių desertas
Mėtinis šokolado ir kriaušių desertas
Mėtinis šokolado ir kriaušių desertas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
3 vienetai kriaušių (puselės (marinuotos))
3 vienetai saldainių (i ROYAL MINTS arba NESTLE AFTER EIGHT (šokoladiniai))
1 vienetas graikinių riešutų
3 šaukštai ledų ( vanilinis plombyras)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Nusausinti kriaušes ir įdėti jas į karščiui atsparų indą.
2.
Ant kiekvienos kriaušės puselės uždėti po šokoladinio mėtų saldainio plokštelę.
3.
Kepti orkaitėje 175 laipsnių temperatūroje 5 -10 minučių kol ištirps mėtų saldainio plokštelė.
4.
Išimti kriaušes iš orkaitės, įdėti į indelį. Papuošti graikiniu riešutu. Patiekti su vaniliniais ledais. Gali būti naudojamos šaldytos arba ir šviežios kriaušės. Tada kriaušes reikia pavirti sirupe, kol jos taps pominkštės.
AUTORIUS: Alma K.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital