Gaivūs ir labai skanūs sausainiai "mėtinės sagutės"

AUTORIUS:
Dan Sukker,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 9
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Gaivūs ir labai skanūs sausainiai "mėtinės sagutės"
Autorius apie receptą: Mėtinės sagutės arba mėtiniai bučinukai. Gardūs, kad ir kaip vadintum. Gaivus mėtų įdaras su šokolado glaistu. Mėtinės sagutės arba mėtiniai bučinukai. Gardūs, kad ir kaip vadintum. Gaivus mėtų įdaras su šokolado glaistu. Dan Sukker
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 9
300 gramų cukraus pudros (naudojome „Dansukker“ )
100 gramų juodojo šokolado
3 šlakeliai pipirmėčų aliejus (apytikriai)
1 vienetas kiaušinių baltymų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaušinio baltymą išplakite iki purumo. Įlašinkite pipirmėčių aliejaus.
2.
Berkite cukraus miltelius, kol masė sutvirtės, bet išliks elastinga.
3.
Masę padėkite ant cukraus milteliais pabarstyto paviršiaus. Minkykite, kol taps minkšta ir lygi.
4.
Suvoliokite nedidelius kamuoliukus ir suplokite juos, kad įgautų sagos formą. Jeigu norite, galite įspausti banguotą raštą šakute.
5.
Garuose ištirpinkite šokoladą. Mėtines sagutes pamirkykite šokolade. Palikite atvėsti ant grotelių.
AUTORIUS: Dan Sukker
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
sriubos
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital