Autorius apie receptą:
Mėtinės sagutės arba mėtiniai bučinukai. Gardūs, kad ir kaip vadintum. Gaivus mėtų įdaras su šokolado glaistu.
Mėtinės sagutės arba mėtiniai bučinukai. Gardūs, kad ir kaip vadintum. Gaivus mėtų įdaras su šokolado glaistu.
Dan Sukker
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 9
300 gramų
cukraus pudros
(naudojome „Dansukker“ )
100 gramų
juodojo šokolado
3 šlakeliai
pipirmėčų aliejus
(apytikriai)
1 vienetas
kiaušinių baltymų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaušinio baltymą išplakite iki purumo. Įlašinkite pipirmėčių aliejaus.
2.
Berkite cukraus miltelius, kol masė sutvirtės, bet išliks elastinga.
3.
Masę padėkite ant cukraus milteliais pabarstyto paviršiaus. Minkykite, kol taps minkšta ir lygi.
4.
Suvoliokite nedidelius kamuoliukus ir suplokite juos, kad įgautų sagos formą. Jeigu norite, galite įspausti banguotą raštą šakute.