Gaivi mėtinė panakota su aviečių želė

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Mėtinė panakota su aviečių želė
Autorius apie receptą: Šis desertas lengvas, burnoje tirpstantis, glotnus. Ko gero visi jau išbandėte klasikinį Panakotos receptą, tad šį kartą dalinuosi mėtiniu desertu. Šis desertas lengvas, burnoje tirpstantis, glotnus. Ko gero visi jau išbandėte klasikinį Panakotos receptą, tad šį kartą dalinuosi mėtiniu desertu. Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
250 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
250 mililitrų pieno
80 gramų cukraus
1 pakelis aviečių želė (77 gr)
30 mililitrų vandens (šalto)
10 gramų želatinos
1 saujelė mėtų (arba pagal skonį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Želatiną užmerkite šaltame vandenyje, kad išbrinktų.
2.
Mėtas sutrinkite prieskonių grūstuvėje su cukrumi.
3.
Puode pakaitinkite grietinėlę, pieną ir mėtas su cukrumi, kai tik užvirs, nukaiskite. Įmaišykite išbrinkusią želatiną ir laukite, kol ištirps. Palikite vėsti iki kambario temperatūros, tada perkoškite, kad neliktu mėtų ir supilstykite į indelius, kuriuose patieksite desertą. Statykite į šaldytuvą, kol sustings.
4.
Želė paruoškite kaip nurodytą ant pakuotės, tik pilkite mažiau vandens, išmaišykite, kad ištirptų ir atvėstų.
5.
Kai indeliuose sustings desertas, atsrgiai užpilkite ant viršaus atvėsusią aviečių želė ir dėkite atgal į šadytuvą, kad sustingtų. Skanaus!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital